top of page

BRUILOFT:

 

​De prijs voor het fotograferen van je bruiloft begint vanaf €1050,- voor 6 uur fotografie. Voor elk extra uur fotograferen komt er €175,- bij.

Als je me een mailtje stuurt met de tijden dat je een fotograaf aanwezig zou willen hebben kan ik een offerte maken. Ook om een keer kennis te maken tijdens een kopje koffie of voor andere vragen, feel free!

NEWBORN:

Een fotoshoot van je pasgeboren baby, fijn bij je thuis. Een newbornshoot moet binnen 10 dagen na de bevalling plaats vinden. Je ontvangt 15 foto's naar keuze, digitaal, bewerkt en in hoge resolutie. De shoot duurt ongeveer 1,5 uur.

€195,-

KIDS:

Een fotoshoot van je kind lekker buiten in de natuur, bij je thuis of in de studio. Je ontvangt 15 foto's naar keuze, digitaal, bewerkt en in hoge resolutie. De shoot duurt ongeveer 1 uur.

€175,-

FAMILIE:

 

Een fotoshoot van je gezin, samen met je broer of zussen of de hele familie op een samen overeengekomen locatie of bij je thuis. Je ontvangt 15 foto's naar keuze, digitaal, bewerkt en in hoge resolutie. De shoot duurt ongeveer een uur.

Vanaf €249,-

(afhankelijk van het aantal personen)

bottom of page