©2019 by Mijntje Wijzenbeek

Omdat een bruiloft volledig naar je eigen wensen in te delen is heb ik hier geen standaard prijs voor. Wil je vanaf het moment van aankleden tot aan het feest gefotografeerd hebben dan zal de prijs uiteraard anders zijn dan wanneer je alleen de ceremonie vastgelegd wil hebben. Dit gaat dus volledig in overleg en ik zal hier een op maat gemaakte prijs voor maken. Stuur dus even een berichtje als je meer informatie wil.

Een fotoshoot van 1 of meerdere kinderen op een samen overeengekomen locatie of bij je thuis. Je ontvangt 15 foto's naar keuze, digitaal, bewerkt en in hoge resolutie. De shoot duurt ongeveer een uur.

€150,-

Een fotoshoot van je pasgeboren baby, fijn bij je thuis. Een newbornshoot moet binnen 10 dagen na de bevalling plaats vinden. Je ontvangt 15 foto's naar keuze, digitaal, bewerkt en in hoge resolutie. De shoot duurt ongeveer 1,5 uur.

€175,-

Een fotoshoot van je gezin, samen met je broer of zussen of de hele familie op een samen overeengekomen locatie of bij je thuis. Je ontvangt 15 foto's naar keuze, digitaal, bewerkt en in hoge resolutie. De shoot duurt ongeveer een uur.

Vanaf €150,-

(afhankelijk van het aantal personen)